Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. II. 13. Közlemények |
2023
adattárból, 2024. II. 13. |
Mohammad Mohammad, Orsolya Szigeti: Relationship Between Attitude and Online Purchase Intention of Dairy Functional Foods in Hungary: An Extended TAM Approach, EUROPEAN RESEARCH STUDIES JOURNAL 26: (1) pp. 545-559. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. II. 13. |
Abdeljawad Nour, Szente Viktoria, Orsolya Szigeti, Imre Nagy: Urban sprawl mitigation measures towards Sustainable urbanization and Smart Growth in relation to consumer behavior -Amman case study, YMER 21: (12) pp. 1573-1597. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. II. 13. |
SZENTE Viktória, OSIAKO Peter Onyonje, NAGY Mónika Zita, PINTÉR Attila, SZIGETI Orsolya: COMMUNITY BASED ECOTOURISM IN HUNGARY: CITIZENS’ PERCEPTIONS TOWARDS THE ROMA COMMUNITY, GEOJOURNAL OF TOURISM AND GEOSITES 34: (1) pp. 233-239. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. II. 13. |
Katalin Szendrő, Eszter Szabó-Szentgróti, Orsolya Szigeti: Consumers’ Attitude to Consumption of Rabbit Meat in Eight Countries Depending on the Production Method and Its Purchase Form, FOODS 9: (5) 654 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 35 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. II. 13. |
Bence-Kiss Krisztina, Szigeti Orsolya: ANALYZING THE MARKETING MODEL OF KRISHNA CONSCIOUSNESS IN HUNGARY, BALKANS JOURNAL OF EMERGING TRENDS IN SOCIAL SCIENCES 3: (1) pp. 56-63. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2024. II. 13. |
Bence-Kiss Krisztina, Szigeti Orsolya: Exploring the Marketing Strategies of Krishna Consciousness in Europe, INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARITY IN BUSINESS AND SCIENCE 5: (8) pp. 21-31. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2018
adattárból, 2024. II. 13. |
László A. Bodrogai, Orsolya Szigeti: THE OPINION OF VISITORS ON THE TOURISTIC ATTRACTIONS AND SERVICES OF THE ESTERHAZY CASTLE OF FERTŐD, APSTRACT - APPLIED STUDIES IN AGRIBUSINESS AND COMMERCE 12: (3-4) pp. 97-102. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2024. II. 13. |
Szente V., Szigeti O., Polereczki Zs., Varga Á., Szakály Z.: Towards a new strategy for organic milk marketing in Hungary, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 44: (1) pp. 32-38. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2012
adattárból, 2024. II. 13. |
Szakály Zoltán, Szente Viktória, Polereczki Zsolt, Szigeti Orsolya: Consumer beliefs and misbeliefs about dairy products in Hungary, MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL 67: (2) pp. 181-184. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol
|
2012
adattárból, 2024. II. 13. |
Szakály Zoltán, Szente Viktória, Kövér György, Polereczki Zsolt, Szigeti Orsolya: The influence of lifestyle on health behavior and preference for functional foods, APPETITE 58: (1) pp. 406-413. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 155 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 203 |
|
|