Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2018. IV. 03. Közlemények |
2017
adattárból, 2018. IV. 03. |
Arijit Nath, Gábor Szécsi, Barbara Csehi, Zsuzsa Mednyánszky, Gabriella Kiskó, Éva Bányai, Mihály Dernovics, András Koris: Production of Hypoallergenic Antibacterial Peptides from Defatted Soybean Meal in Membrane Bioreactor: A Bioprocess Engineering Study with Comprehensive Product Characterization, FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 55: (3) pp. 308-324. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2016
adattárból, 2018. IV. 03. |
Albert K, Vatai G, Giorno L, Koris A: Energy-saving potential of cross-flow membrane emulsification by ceramic tube membrane with inserted cross-section reducers, MEMBRANE WATER TREATMENT 7: (3) pp. 175-191. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2016
adattárból, 2018. IV. 03. |
Albert K, Tóth C, Verasztó B, Vatai G, Koris A: Microencapsulation analysis based on membrane technology: Basic research of spherical, solid precursor microcapsule production, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 60: (1) pp. 49-53. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2016
adattárból, 2018. IV. 03. |
Arijit Nath, Andras Koris, Nebeyu E Zewdie, Tsega Yenew Melesse: Production, Purification and Functional Properties of Bioactive Peptides from Soybean, In: Szerk.: P Gorawala, Szerk.: S Mandhatri Agricultural Research Updates. Hauppauge (NY): Nova Science Publishers, 2016. pp. 45-84. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
|
2015
adattárból, 2018. IV. 03. |
Albert K, Koris A, Ahammed S, GÁspÁr I, Vatai G: Vinaigrette production by membrane emulsification: Process optimization and product development, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 59: (3) pp. 206-208. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2015
adattárból, 2018. IV. 03. |
Nath Arijit, Verasztó Balázs, Basak Somjyoti, Koris András, Kovács Zoltán, Vatai Gyula: Synthesis of Lactose-Derived Nutraceuticals from Dairy Waste Whey—a Review, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 9: (1) pp. 16-48. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol DOI |
2015
adattárból, 2018. IV. 03. |
Gaspar I, Tekic P, Koris A, Krisztina A, Popovic S, Vatai G: CFD and laboratory analysis of axial cross-flow velocity in porous tube packed with differently structured static turbulence promoters, HEMIJSKA INDUSTRIJA 69: (6) pp. 713-718. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2012
adattárból, 2018. IV. 03. |
Sudip Chakraborty, Varun Aggarwal, Debolina Mukherjee, Koris Andras: Biomass to biofuel, ASIA-PACIFIC JOURNAL OF CHEMICAL ENGINEERING 7: (S3) pp. 254-262. pp. 254-262. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol DOI |
2011
adattárból, 2018. IV. 03. |
Koris A, Piacentini E, Vatai G, Bekassy-Molnar E, Drioli E, Giorno L: Investigation on the effects of a mechanical shear-stress modification method during cross-flow membrane emulsification, JOURNAL OF MEMBRANE SCIENCE 371: (1-2) pp. 28-36. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol DOI |
2011
adattárból, 2018. IV. 03. |
Gaspar I, Koris A, Bertalan Z, Vatai G: Comparison of ceramic capillary membrane and ceramic tubular membrane with inserted static mixer, CHEMICAL PAPERS / CHEMICKÉ ZVESTI 65: (5) pp. 596-602. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol DOI |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 23 |
|
|