Kertészeti termékek posztharveszt műveletei. Minőségirányítás az agrárgazdaságban.
Közlemények
2005
kézi bevitellel,
É. Hajnal, G.Kollár: Optimalization of food logistic process by simulation technique., Budapest dokumentum típusa: Folyóiratcikk
2004
kézi bevitellel,
Éva Hajnal, Gábor Kollár, Márta Láng-Lázi: IT support and statistics in traceability and product recall at food logistic providers, Budapest dokumentum típusa: Folyóiratcikk
Kollár G.: Minőségbiztosítási rendszerek, Budapest dokumentum típusa: Könyvfejezet/Cikk szerkesztett könyvben
2000
kézi bevitellel,
Kollár G.-Viczián Zs.: Influencing the quality of sour-cherry fruits by applying ISO 9000 standards, Haag dokumentum típusa: Folyóiratcikk
1999
kézi bevitellel,
Kollár G., Viczián Zs., Füstös Zs, Kollár-Hunek K: Problems and results of computer aided QAS in food industry and horticulture, London dokumentum típusa: Folyóiratcikk
1998
kézi bevitellel,
Kollár G.- Viczián Zs.: Influencing the quality of sour-cherry fruits applying ISO 9001, Haag dokumentum típusa: Folyóiratcikk
1996
kézi bevitellel,
Brown G. K.-Kollár G.: Harvesting and handling sour and sweet cherries for processing., Oxford dokumentum típusa: Könyvfejezet/Cikk szerkesztett könyvben
1996
kézi bevitellel,
Kollár G.- Bukovac M. J.: The effects of Ethrel and Silaid on facilitating machine harvest of sour cherry, Leiden dokumentum típusa: Folyóiratcikk
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
0
Tudománymetriai adatok
A publikációs lista az MTMT-ben innen nem érhető el
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
A linkre kattintás után megjelenített idézők száma eltérhet a megjelenített számtól, mert az előbbi az MTMT2 aktuális, utóbbi pedig a tudománymetriai adatok importálásakor érvényes változat.