Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. VII. 05. Közlemények |
2024
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
M’hamdi Oussama, Takács Sándor, Palotás Gábor, Ilahy Riadh, Helyes Lajos, Pék Zoltán: A Comparative Analysis of XGBoost and Neural Network Models for Predicting Some Tomato Fruit Quality Traits from Environmental and Meteorological Data, PLANTS-BASEL 13: (5) 746 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2023
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Oussama M’hamdi, Márton Égei, Zoltán Pék, Riadh Ilahy, Eszter Nemeskéri, Lajos Helyes, Sándor Takács: Root Development Monitoring under Different Water Supply Levels in Processing Tomato Plants, PLANTS-BASEL 12: (20) 3517 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2022
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Ilahy Riadh, Tlili Imen, Pék Zoltán, Montefusco Anna, Daood Hussein, Azam Mohamed, Siddiqui Mohammed Wasim, R'him Thouraya, Durante Miriana, Lenucci Marcello Salvatore, Helyes Lajos: Effect of Individual and Selected Combined Treatments With Saline Solutions and Spent Engine Oil on the Processing Attributes and Functional Quality of Tomato (Solanum lycopersicon L.) Fruit: In Memory of Professor Leila Ben Jaballah Radhouane (1958–2021), FRONTIERS IN NUTRITION 9: 844162 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2022
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Souza Clarice Se, Daood Hussein.G., Duah Stella Agyemang, Vinogradov Sergey, Palotás Gábor, Neményi András, Helyes Lajos, Pék Zoltán: Stability of carotenoids, carotenoid esters, tocopherols and capsaicinoids in new chili pepper hybrids during natural and thermal drying, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 163: 113520 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol URL |
2022
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Égei Márton, Takács Sándor, Palotás Gábor, Palotás Gabriella, Szuvandzsiev Péter, Daood Hussein Gehad, Helyes Lajos, Pék Zoltán: Prediction of Soluble Solids and Lycopene Content of Processing Tomato Cultivars by Vis-NIR Spectroscopy, FRONTIERS IN NUTRITION 9: 845317 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2015
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Deák K, Szigedi T, Pék Z, Baranowski P, Helyes L: Carotenoid determination in tomato juice using near infrared spectroscopy, INTERNATIONAL AGROPHYSICS 29: (3) pp. 275-282. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 24 nyelv: angol URL |
2014
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Pék Z, Szuvandzsiev P, Daood H, Neményi A, Helyes L: Effect of irrigation on yield parameters and antioxidant profiles of processing cherry tomato, CENTRAL EUROPEAN JOURNAL OF BIOLOGY 9: (4) pp. 383-395. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 55 nyelv: angol URL |
2012
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Helyes L, Lugasi A, Pék Z: Effect of irrigation on processing tomato yield and antioxidant components., TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY 36: (6) pp. 702-709. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 69 nyelv: angol URL |
2010
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Pék Z, Helyes L, Lugasi A: Color changes and antioxidant content of vine and postharvest-ripened tomato fruits, HORTSCIENCE 45: (3) pp. 466-468. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 99 nyelv: angol URL |
2006
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Brandt S, Pék Z, Barna É, Lugasi A, Helyes L: Lycopene content and colour of ripening tomatoes as affected by environmental conditions, JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 86: (4) pp. 568-572. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 329 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 598 ![adattárból](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) |
|
|