Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. I. 05. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. IX. 22. |
Hidas Karina Ilona, Nyulas-Zeke Ildikó Csilla, Szepessy Anna, Romvári Vivien, Gerhart Krisztina, Surányi József, Laczay Péter, Darnay Lívia: Physical properties of hemp drink-based ice cream with different plant proteins guar gum and microbial transglutaminase, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 182: 114865 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. IX. 22. |
Hidas K.I., Nyulas-Zeke I.C., Visy A., Baranyai L., Nguyen L.P.L., Tóth A., Friedrich L., Nagy A., Németh C.: Effect of Combination of Salt and pH on Functional Properties of Frozen-Thawed Egg Yolk, AGRICULTURE-BASEL 11: (3) 257 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. IX. 22. |
Hidas Karina, Németh Csaba, Nguyen Lien Le Phuong, Visy Anna, Tóth Adrienn, Barkó Annamária, Friedrich László, Nagy Attila, Nyulas-Zeke Ildikó Csilla: Effect of cryogenic freezing on the rheological and calorimetric properties of pasteurized liquid egg yolk, CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 39: (3) pp. 181-188. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. IX. 22. |
Hidas Karina Ilona, Visy Anna, Csonka Judit, Nyulas-Zeke Ildikó Csilla, Friedrich László, Pásztor-Huszár Klára, Alpár Boglárka, Hitka Géza, Felföldi József, Fehér Orsolya, Gere Attila: Development of a Novel Gluten-Free Egg Pie Product: Effects of Sensory Attributes and Storage, SUSTAINABILITY 12: (24) 10389 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. IX. 22. |
Hidas Karina Ilona, Németh Csaba, Csonka Judit, Visy Anna, Friedrich László, Zeke Ildikó Csilla: How does freezing in liquid nitrogen influence the reological properties of liquid egg products?, JOURNAL OF HYGIENIC ENGINEERING AND DESIGN 31: pp. 24-30. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2018
adattárból, 2023. IX. 22. |
Izsó Tekla, Somogyi László, Soós Anita, Zeke Ildikó: The Effect of Foreign Fats on the Physical Properties of Anhydrous Milk Fat, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 62: (2) pp. 182-187. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2023. IX. 22. |
A Tóth, Cs Németh, P Palotás, J Surányi, I Zeke, B Csehi, L A Castillo, L Friedrich, Cs Balla: HHP treatment of liquid egg at 200-350 MPa, JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 950: (4) 042008 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2023. IX. 22. |
Csehi B, Szerdahelyi E, Pásztor-Huszár K, Salamon B, Tóth A, Zeke I, Jónás G, Friedrich L: Changes of protein profiles in pork and beef meat caused by high hydrostatic pressure treatment, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (4) pp. 565-571. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2023. IX. 22. |
Izsó T, Somogyi L, Soós A, Zeke I: Effect of milk fat on the physical properties of margarine mixtures, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61: (2) pp. 572-587. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Angol, Magyar
|
2014
adattárból, 2023. IX. 22. |
Soós Anita, Pecznyik Csilla, Zeke Ildikó, Somogyi László: Effect of animal fats on the physical properties of palm fat, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 43: (4) pp. 623-631. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 9 |
|
|