Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. VI. 29. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. VI. 29. |
Surányi Botond Bendegúz, Zwirzitz Benjamin, Mohácsi-Farkas Csilla, Engelhardt Tekla, Domig Konrad J.: Comparing the Efficacy of MALDI-TOF MS and Sequencing-Based Identification Techniques (Sanger and NGS) to Monitor the Microbial Community of Irrigation Water, MICROORGANISMS 11: (2) p. 287. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2023. VI. 29. |
Farkas Z., Országh E., Engelhardt T., Zentai A., Süth M., Csorba S., Jóźwiak Á.: Emerging risk identification in the food chain – A systematic procedure and data analytical options, INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 86: 103366 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. VI. 29. |
Farkas Z, Országh E, Engelhardt T, Csorba S, Kerekes K, Zentai A, Süth M, Nagy A, Miklós G, Molnár K, Rácz C, Dövényi-Nagy T, Ambrus Á, Győri Z, Dobos AC, Pusztahelyi T, Pócsi I, Jóźwiak Á.: A Systematic Review of the Efficacy of Interventions to Control Aflatoxins in the Dairy Production Chain—Feed Production and Animal Feeding Interventions, TOXINS 14: (2) 115 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. VI. 29. |
Haykir O., Mohácsi-Farkas Cs, Engelhardt T.: Enhanced heat resistance of Listeria innocua as a surrogate of Listeria monocytogenes after sublethal heat treatment, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 51: (2) pp. 241-248. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. VI. 29. |
Palmas Elisa, Engelhardt Tekla, Farkas Zsuzsa, Csorba Szilveszter, Orszagh Erika, Jozwiak Akos Bernard: Emerging risk identification by applying data analytical tools, EFSA JOURNAL 20: (SI 2) e200913 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. VI. 29. |
Douglas Judith V., Bianco Simone, Edlund Stefan, Engelhardt Tekla, Filter Matthias, Günther Taras, Hu Kun (Maggie), Nixon Emily J., Sevilla Nereyda L., Swaid Ahmad, Kaufman James H.: STEM: An Open Source Tool for Disease Modeling, HEALTH SECURITY 17: (4) pp. 291-306. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. VI. 29. |
Engelhardt Tekla, Szakmár Katalin, Kiskó Gabriella, Mohácsi-Farkas Csilla, Reichart Olivér: Combined effect of NaCl and low temperature on antilisterial bacteriocin production of Lactobacillus plantarum ST202Ch, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 89: pp. 104-109. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 15 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2023. VI. 29. |
Engelhardt Tekla, Ágoston Réka, Belák Ágnes, Mohácsiné Farkas Csilla, Kiskó Gabriella: The suitability of the ISO 11290-1 method for the detection of Listeria monocytogenes, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 71: pp. 213-220. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2023. VI. 29. |
Szabó L, Tóth T, Engelhardt T, Rácz G, Mohácsi-Farkas Cs, Takács E, Wojnárovits L: Change in hydrophilicity of penicillins during advanced oxidation by radiolytically generated OH compromises the elimination of selective pressure on bacterial strains, SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT 551: pp. 393-403. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 23 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2023. VI. 29. |
Tekla Engelhardt, Helena Albano, Gabriella Kiskó, Csilla Mohácsi-Farkas, Paula Teixeira: Antilisterial activity of bacteriocinogenic Pediococcus acidilactici HA6111-2 and Lactobacillus plantarum ESB 202 grown under pH and osmotic stress conditions, FOOD MICROBIOLOGY 48: pp. 109-115. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 25 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 82 |
|
|