Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. XII. 07. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. XII. 08. |
Ottó Dóka, Gitta Ficzek, Gergely Simon, Zsolt Zsófi, Szabolcs Villangó, György Végvári: Quantification of total polyphenol content in wine lees by conventional optical and photoacoustic spectroscopy, OENO ONE 57: (2) pp. 257-264. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. XII. 08. |
Pálfi Xénia, Villangó Szabolcs, Karácsony Zoltán, Kátai János, Zsófi Zsolt: The Effect of Paraffin Oil Spraying and Powdery Mildew Infection on Leaf Gas Exchange and Yield of Chardonnay and Kékfrankos (Vitis vinifera L.) in Hungary, AGRONOMY (BASEL) 12: (11) p. 2684. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. XII. 08. |
Tóth Adrienn Mária, Zsófi Zsolt, Veres Szilvia: Cane Girdling Influence on the Berry Texture Properties of Three Table Grape Varieties, HORTICULTURAE 8: (12) 1101 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. XII. 08. |
Molnár Anna, Geml József, Geiger Adrienn, Leal Carla Mota, Kgobe Glodia, Tóth Adrienn Mária, Villangó Szabolcs, Mézes Lili, Czeglédi Márk, Lőrincz György, Zsófi Zsolt: Exploring Relationships among Grapevine Chemical and Physiological Parameters and Leaf and Berry Mycobiome Composition, PLANTS-BASEL 11: (15) 1924 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. XII. 08. |
Zsófi Zsolt, Pálfi Xénia, Villangó Szabolcs: Texture properties and phenol extractability indices of the grape berry under pre- and post-veraison water deficit (Vitis vinifera L. 'Kékfrankos'), VITIS 60: (3) pp. 125-135. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2015. IV. 15. |
Zsófi Zs, Villangó Sz, Pálfi Z , Tóth E , Bálo B: Texture characteristics of the grape berry skin and seed (Vitis vinifera L. cv. Kékfrankos) under postveraison water deficit., SCIENTIA HORTICULTURAE 172: pp. 176-182. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.504* független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol
|
2011
adattárból, 2023. XII. 08. |
Zsófi Zs, Tóth E, Rusjan D, Bálo B: Terroir aspects of grape quality in a cool climatewine region:, SCIENTIA HORTICULTURAE 127: (4) pp. 494-499. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 57 nyelv: angol URL |
2009
adattárból, 2023. XII. 08. |
Zsofi Z, Varadi G, Balo B, Marschall M, Nagy Z, Dulai S: Heat acclimation of grapevine leaf photosynthesis: mezo- and macroclimatic aspects, FUNCTIONAL PLANT BIOLOGY 36: (4) pp. 310-322. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 38 nyelv: angol URL |
2009
adattárból, 2023. XII. 08. |
Zsofi Z, Gal L, Szilagyi Z, Szucs E, Marschall M, Nagy Z, Balo B: Use of stomatal conductance and pre-dawn water potential to classify terroir for the grape variety KEkfrankos, AUSTRALIAN JOURNAL OF GRAPE AND WINE RESEARCH 15: (1) pp. 36-47. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 58 nyelv: angol URL |
2008
adattárból, 2023. XII. 08. |
Pou A, Flexas J, Alsina M, Bota J, Carambula C, Herralde F, Galmés J, Lovisolo C, Jiménez M, Ribas-Carbó M, Rusjan D, Secchi F, Tomas M, Zsófi Zs, Medrano H: Adjustment of water use efficiency by stomatal regulation during drought and recovery in the drought-adapted Vitis hybrid Richter-110 (V. berlandieri × V. rupestris), PHYSIOLOGIA PLANTARUM 134: (2) pp. 313-323. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 120 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 282 |
|
|