Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. III. 22. Közlemények |
2015
adattárból, 2017. III. 22. |
Kerek M, Ugróczy-Nagy K, Mihály M, Slezák K, Jezdinský A: The effect of postharves ripening duration on spice pepper powder pigment and sugar content, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1079: pp. 619-625. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol DOI |
2013
adattárból, 2017. III. 22. |
K Nagy, B Horváth, K Ertsey, K Slezák: Behaviour of spice pepper varieties under different production technologies, In: Szerk.: Lanteri S, Szerk.: Rotino GL Breakthroughs in the Genetics and Breedings of Capsicum and Eggplant: Proceedings of the XV EUCARPIA Meeting on Genetics and Breeding of Capsicum and Eggplant. Torino: Universita degli Studi di Torino, 2013. pp. 409-414. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2013
adattárból, 2017. III. 22. |
Nagy K, Horváth B, Slezák K: A fajta és a technológia hatása az intenzív fűszerpaprika-termesztésben, KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 45: (4) pp. 3-14. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2012
adattárból, 2017. III. 22. |
Jezdinsky, A, Vojtiskova, J, Slezák K, Petriková, K, Pokluda, R: Effect of drought stress and Glomus inoculation on selected physiological processes of sweet pepper (Capsicum annuum L. cv. 'Slávy'), ACTA UNIVERSITATIS AGRICULTURAE ET SILVICULTURAE MENDELIANAE BRUNENSIS 60: (3) pp. 69-76. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol DOI |
2012
adattárból, 2017. III. 22. |
Jezdinský A, Petříková K, Slezák K, Pokluda R: Effect of drought stress and mycorrhizal inoculation on the growth, photosynthetic activity and water use efficiency of leek (Allium porrum L. 'Giante Suito'), ACTA UNIVERSITATIS AGRICULTURAE ET SILVICULTURAE MENDELIANAE BRUNENSIS 60: (8) pp. 101-107. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2011
adattárból, 2017. III. 22. |
Slezák K, Kis K-né, Terbe I, Geösel A, Orosz F: Development of sweet pepper growing technology in clay pebbes, In: Szerk.: Milan Pospišil Proceedings. 46TH Croatian and 6TH International Symposium on Agriculture. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2011. pp. 571-575. (46th Croatian and 6th International Symposium on Agriculture.) 46th Croatian and 6th International Symposium on Agriculture. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2010
adattárból, 2017. III. 22. |
Pap Zoltán I, Jakab Johanna, Dr. Slezák Katalin Angéla: A medvehagyma (Allium ursinum L.), mint alternatív zöldségnövény termesztésbevonásának lehetőségei és nehézségei, AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE 5: (1) pp. 644-648. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: magyar
|
2007
adattárból, 2017. III. 22. |
Slezák Katalin Angéla, Szilágyi Zsófia, Terbe István: Pepper production in greenhouse by using plastic tubes and buckets filled with expanded clay pellets, CERCETARI STIINTIFICE: HORTUCULTURA 11: pp. 15-18. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2006
adattárból, 2017. III. 22. |
Slezák Katalin Angéla, Orosz Ferenc, Terbe István: Aszályos évjárat hatása a csemegekukorica fejlődésére, In:Szerk.: Láng István, Szerk.: Jolánkai Márton, Szerk.: Csete László A globális klímaváltozás: hazai hatások és válaszok: KvVM – MTA „VAHAVA” Projekt Zárókonferanciája.Budapest, Magyarország, 2006.03.09 Budapest: Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium; MTA Természettudományi Főosztály, pp. 94-96. Kiadvány: Budapest: Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium; MTA Természettudományi Főosztály, 2006. dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke nyelv: magyar
|
2002
adattárból, 2017. III. 22. |
Slezák Katalin Angéla, Geier Bernadett, Kappel Noémi, Dr. Terbe István, Tóth Kamill: Different concentration of KCl solutions and their effect on germination of vegetable seed, In: Szerk.: Slovenska Polnohospodarska Univerzita v Nitre Risk factors of the food chain. Nitra: Slovenská Polnohospodárska Univerzita v Nitre, 2002. pp. 111-113. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 3 |
|
|