|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2009. III. 05. Közlemények |
2008
kézi bevitellel, 2010. IX. 28. |
Deak Tibor: Ecology and biodiversity of yeasts with potential value in biotechnology, In: Yeast biotechnology: diversity and application (Satyanarayana T, kunze G, eds), pp. 152-168 dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szaktanulmány nyelv: angol
|
2007
kézi bevitellel, 2010. IX. 28. |
Deak Tibor: Handbook of food spoilage yeasts 2nd ed., CRC Press, Boca Raton FL, 360 p. dokumentum típusa: Könyv/Monográfia nyelv: angol
|
2006
kézi bevitellel, 2010. IX. 22. |
Deak Tibor: Environmental factors influencing yeasts, In: Biodiversity and ecophysiology of yeasts (Rosa CA, Peter G, eds), pp. 155-174 dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szaktanulmány nyelv: angol
|
2006
kézi bevitellel, 2010. IX. 28. |
Deak Tibor: Candida and related genera In: Food spoilage microorganisms (Ed. Blackburn, C), Woodhead Publ., Cambridge UK, pp. 336-353 dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szaktanulmány nyelv: angol
|
2006
kézi bevitellel, 2010. IX. 28. |
Deak Tibor: Safety and quality of fermented foods: new developments in biopreservation, OM- Corvinus, pp. 5-105 dokumentum típusa: Könyvfejezet/Monográfia fejezet nyelv: angol
|
2004
kézi bevitellel, 2010. IX. 28. |
Viljoen BC, Knox A, Beuchat LR, DEAK T, Malfeiro-Ferreira M, Hansen TK, Hugo A, Jakobsen M, Loureiro V, Lourens-HattinghA, Vasdinyei R: An interlaboratory evaluation of selective media for the detection and enumeration of yeasts from blue-veined cheese., Int. J. Food Microbiol. 94: 9-14., pp. 9-14 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.160 független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol
|
2004
kézi bevitellel, 2010. IX. 28. |
Deak Tibor: Spoilage Yeasts. Chapter 5. In: Understanding and measuring the shelf-life of foods (Ed. R. Steele), Woodhead, Cambridge, pp. 91-110 dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szaktanulmány nyelv: angol
|
1995
kézi bevitellel, 2010. IX. 28. |
Deak Tibor: Methods for the rapid detection and identification of yeasts in foods, Trends Food Science Technology vol. 6, pp. 287-292 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.430 független idéző közlemények száma: 20 nyelv: angol
|
1993
kézi bevitellel, 2010. IX. 28. |
Deak Tibor: Simplified techniques for identifying foodborne yeasts, Int. J. Food Microbiol. vol. 19, pp. 15-26 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.160 független idéző közlemények száma: 23 nyelv: angol
|
1993
kézi bevitellel, 2010. IX. 28. |
Deak T, Beuchat LR: Yeasts associated with fruit juice concentrates, J Food protection vol. 56, pp. 777-782 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.910 független idéző közlemények száma: 27 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 74 |
|
|
|
|
|