|
|
Personal data sheet |
Print preview personal data approved: 2024. V. 16. Publications |
2024
from data base, 2024. V. 16. |
Antal Tamás: The effect of refrigeration and room temperature storage conditions on the physico-chemical characteristics of hybrid and freeze-dried blueberries, JOURNAL OF AGRICULTURE AND FOOD RESEARCH 16: 101083 type of document: Journal paper/Article language: English Full text |
2023
from data base, 2024. V. 16. |
Antal Tamás: A szárított fodormenta tárolási tapasztalatai, JELENKORI TÁRSADALMI ÉS GAZDASÁGI FOLYAMATOK 18: (Különszám) pp. 17-28. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
2023
from data base, 2024. V. 16. |
Antal T.: Effect of combined drying on the physical properties and bioactive components of ‘Jonathan’ apple (Malus domestica L.), ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 52: (4) pp. 538-549. type of document: Journal paper/Article number of independent citations: 1 language: English URL |
2023
from data base, 2024. V. 16. |
Antal T.: Influence of two-stage drying methods on the physical properties and drying characteristics of sweet potato slices, FOOD RESEARCH 7: (5) pp. 61-77. type of document: Journal paper/Article language: English URL |
2022
from data base, 2024. V. 16. |
Antal Tamás, Tóth Csilla: A SZÁRÍTÁSI MÓDSZEREK HATÁSA A SÁRGARÉPA MIKROSZERKEZETÉRE ÉS AZ ALAKVÁLTOZÁSÁRA, In: Bujdosó, Zoltán (szerk.) XVIII. Nemzetközi Tudományos Napok [18th International Scientific Days] : A „zöld megállapodás” – Kihívások és lehetőségek [The 'Green Deal' – Challenges and Opportunities] : Előadások és poszterek összefoglalói [Summaries of Presentations and Posters], Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus (2022) pp. 20-20. type of document: language: Angol, Magyar Full text |
2021
from data base, 2024. V. 16. |
Antal Tamás: A homoktövisbogyók kombinált vízelvonása és a szárítási kinetika vékonyrétegű modellezése, In: Tóth, Csilla (szerk.) ŐSHONOS- ÉS TÁJFAJTÁK – ÖKOTERMÉKEK – EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS – VIDÉKFEJLESZTÉS Minőségi élelmiszerek – Egészséges környezet – Fenntartható vidéki gazdálkodás, Nyíregyházi Egyetem, Műszaki és Agrártudományi Intézet (2021) pp. 181-192. type of document: Part of book/Szaktanulmány (to be translated) language: Angol, Magyar
|
2021
from data base, 2024. V. 16. |
Antal Tamás: Effect of different drying techniques on the drying time and energy of blueberry, ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 15: (1) pp. 23-30. type of document: Journal paper/Article number of independent citations: 3 language: English URL |
2019
from data base, 2024. V. 16. |
Kerekes Benedek, Antal Tamás: Felújított Bábolna típusú szemestermény-szárító hőtechnikai vizsgálatának eredményei, JELENKORI TÁRSADALMI ÉS GAZDASÁGI FOLYAMATOK 14: (2) pp. 47-57. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
2019
from data base, 2024. V. 16. |
Kerekes B., Antal T., Kovács Z.: Effect of Various Drying Methods on the Volatile Oil Composition of Basil Leaves, HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 35: pp. 39-44. type of document: Journal paper/Article number of independent citations: 3 language: English URL |
2018
from data base, 2024. V. 16. |
Antal Tamás, Nánási József, Docsa Krisztián: Veszteségvizsgálat az Unilever Magyarország Kft. nyírbátori gyárában, LOGISZTIKAI TRENDEK ÉS LEGJOBB GYAKORLATOK 4: (1) pp. 43-48. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian URL |
| Number of independent citations to these publications: | 7 |
|
|
|
|
|