personal data approved: 2023. IX. 11. Publications |
2023
from data base, 2024. II. 19. |
Szőke-Trenyik Eszter, Tamás Hunor, Bakos Tiborné, Szabó P. Balázs: Különböző rostdúsító anyagok alkalmazása kenyérben, In: Dobozi, Réka; Mihalkó, József; Pappné, Dr. Sziládi Katalin (szerk.) Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia előadások és poszterek összefoglalói, Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar (2023) p. 102. type of document: language: Hungarian
|
2023
from data base, 2024. II. 19. |
Szőke-Trenyik Eszter, Szabó P. Balázs: Kék és bíborbúza genotípusok lisztjeinek és a belőlük készült termékek hazai ismertségének feltérképezése, In: Lugasi, Andrea (szerk.) Tanulmánykötet 2023 a Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlésén (Szeged, 2022. október 20-22.) elhangzott előadások alapján, Magyar Táplálkozástudományi Társaság (2023) pp. 107-114. type of document: Part of book/Szaktanulmány (to be translated) language: Angol, Magyar
|
2022
from data base, 2024. II. 19. |
Koncsek Arnold, Szokol Lajos, Krizsa Vivien, Daood Hussein G., Helyes Lajos, Véha Antal, Szabó P. Balázs: Fractional Factorial Design and Desirability Function-Based Approach in Spice Paprika Processing Technology to Improve Extractable Colour Stability, POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 72: (1) pp. 91-100. type of document: Journal paper/Article language: English URL |
2022
from data base, 2024. II. 19. |
Szőke-Trenyik Eszter, Véha Antal, Bakos Tiborné, Szabó P. Balázs: Az őszi búza minőségvizsgálatában alkalmazott analitikai módszerek és eszközök, ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA 22: (5-6) p. 14. type of document: language: Hungarian URL |
2022
from data base, 2024. II. 19. |
Balázs P. Szabó, Antal Véha, Eszter Szőke-Trenyik: Relationship between kernel hardness of wheat and kernel content parameters of flour milled from it, In: Raspor, Peter; Vovk, Irena; Ovca, Andrej; Smole Mozina, Sonja; Butinar, Bojan; Jevsnik, Mojca (szerk.) CEFood Congress Book: Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment, European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network (2022) p. 272. type of document: language: English
|
2021
from data base, 2024. II. 19. |
Szabó P. Balázs: Aszalás - Kisüzemi és házi élelmiszer-előállítás II., Szaktudás Kiadó type of document: Book/Monography language: Hungarian
|
2021
from data base, 2024. II. 19. |
Szabad Alex, Trenyik Eszter, Szabó P. Balázs: Fehérje komplettált gabonatartalmú szeletek kifejlesztése és piaci helyzete, JELENKORI TÁRSADALMI ÉS GAZDASÁGI FOLYAMATOK 16: (1-2) pp. 43-55. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian URL |
2021
from data base, 2024. II. 19. |
Szőke-Trenyik Eszter, Szabó P. Balázs: Korszerű táplálkozási trendek a sütőiparban, In: Biró, Lajos; Gelencsér, Éva; Lugasi, Andrea; Rurik, Imre (szerk.) MAGYAR TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI TÁRSASÁG TUDOMÁNYOS GYŰLÉSE PROGRAM és ELŐADÁS-ÖSSZEFOGLALÓK, Magyar Táplálkozástudományi Társaság (2021) pp. 25-25. type of document: language: Hungarian
|
2020
from data base, 2024. II. 19. |
Magyar Zoltán, Véha Antal, Szabó P. Balázs: Examination of milling technological properties of different wheat varieties, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S1) pp. 75-86. type of document: Journal paper/Article number of independent citations: 3 language: English URL |
2020
from data base, 2024. II. 19. |
Véha Antal, Bakos Tiborné, Szabó P. Balázs: Az élelmiszerbiztonság gyakorlata a modern malom- és takarmányiparban, ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA 20: (9) pp. 6-10. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian URL |
| Number of independent citations to these publications: | 3 |
|
|