VALIDITY EXPIRED personal data approved: 2021. VII. 05. Publications |
2020
from data base, 2021. VII. 05. |
Solymosi Dora, Molnar Szilvia, Csobod Eva, Balint Marta: Pápai Páriz Ferenc életműve a táplálkozástudomány és a dietetika nézőpontjából [The life’s work of Ferenc Pápai Páriz from the perspective of nutrition science and dietetics], ORVOSI HETILAP 161: (40) pp. 1730-1733. type of document: language: English URL |
2019
from data base, 2021. VII. 05. |
Molnár Szilvia, Ács Andrea, Kádár Magdolna Katalin, Czékmán Ervin, Csajbókné Csobod Éva, Mák Erzsébet: Az óvodáskorú gyermekek közétkeztetésének megítélése a szülők szemszögéből, ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-) 28: (5) pp. 25-28. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
2018
from data base, 2021. VII. 05. |
Csajbókné Csobod Éva: Áruismeret, In: Tátrai-Németh, Katalin; Erdélyi-Sipos, Alíz (szerk.) Közétkeztetők kézikönyve, SpringMed Kiadó (2018) pp. 56-77. type of document: Part of book/Könyvfejezet (to be translated) language: Hungarian
|
2018
from data base, 2021. VII. 05. |
Csajbókné Csobod Éva: Élelmezés-üzemeltetés, gazdálkodás, In: Tátrai-Németh, Katalin; Erdélyi-Sipos, Alíz (szerk.) Közétkeztetők kézikönyve, SpringMed Kiadó (2018) pp. 159-208. type of document: Part of book/Könyvfejezet (to be translated) language: Hungarian
|
2017
from data base, 2021. VII. 05. |
Csajbókné Csobod Éva, Molnár Szilvia, Tátrai-Németh Katalin, Kabódi Ráchel Veronika: Élelmezés a büntetés-végrehajtási intézetekben, ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-) 26: (2-3) pp. 11-15. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian URL |
2016
from data base, 2021. VII. 05. |
Csajbók-Csobod Éva, Biró Barbara, Hatvany Zsolt, Hegedüs Noémi, Orbán Csaba, Lichthammer Adrienn, Tátrai-Németh Katalin: Effects of storage conditions on peroxidase isoenzyme-activities, antioxidant-capacity and chlorophyll-content of white cabbage, BIOTECHNOLOGY : AN INDIAN JOURNAL 12: (1) pp. 53-58. type of document: Journal paper/Article language: English
|
2015
from data base, 2021. VII. 05. |
Orbán Csaba, Csajbókné Csobod Éva, Hegedüs N, Borbély Péter Gábor: Alteration of peroxidase-activity, chlorophyll content and antioxidant-capacity of corn salad (Valerianella locusta) during storage, BIOTECHNOLOGY : AN INDIAN JOURNAL 11: (2) pp. 66-70. type of document: Journal paper/Article language: English
|
2012
from data base, 2021. VII. 05. |
Turóczi Enikő, Veresné Bálint Márta, Csajbók Róbertné, Lichthammer Adrienn, Szabolcs István: Comparative analysis of questionnairs exploring nutritional status and risk of malnutrition in the elderly living in residential care., NEW MEDICINE 16: (3) pp. 79-82. type of document: Journal paper/Article language: English URL |
2011
from data base, 2021. VII. 05. |
Csajbókné Csobod Éva, Gilingerné Pankotai Mária: Study of the fresh-cut leaves vegetables’ shelf life, JOURNAL ON PROCESSING AND ENERGY IN AGRICULTURE 15: (4) pp. 270-273. type of document: Journal paper/Article language: English
|
2007
from data base, 2021. VII. 05. |
Csajbók R: A fajtaválasztás és szedési érettség hatása a tojásgyümölcs eltarthatóságára, ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-) 16: (1) pp. 18-20. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
| Number of independent citations to these publications: | 0 |
|
|