Print preview VALIDITY EXPIRED personal data approved: 2017. III. 22. Publications |
2015
from data base, 2017. III. 22. |
Kerek M, Ugróczy-Nagy K, Mihály M, Slezák K, Jezdinský A: The effect of postharves ripening duration on spice pepper powder pigment and sugar content, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1079: pp. 619-625. type of document: Journal paper/Konferenciaközlemény language: English DOI |
2013
from data base, 2017. III. 22. |
K Nagy, B Horváth, K Ertsey, K Slezák: Behaviour of spice pepper varieties under different production technologies, In: Szerk.: Lanteri S, Szerk.: Rotino GL Breakthroughs in the Genetics and Breedings of Capsicum and Eggplant: Proceedings of the XV EUCARPIA Meeting on Genetics and Breeding of Capsicum and Eggplant. Torino: Universita degli Studi di Torino, 2013. pp. 409-414. type of document: Part of book/Proceedings Paper language: English
|
2013
from data base, 2017. III. 22. |
Nagy K, Horváth B, Slezák K: A fajta és a technológia hatása az intenzív fűszerpaprika-termesztésben, KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 45: (4) pp. 3-14. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
2012
from data base, 2017. III. 22. |
Jezdinsky, A, Vojtiskova, J, Slezák K, Petriková, K, Pokluda, R: Effect of drought stress and Glomus inoculation on selected physiological processes of sweet pepper (Capsicum annuum L. cv. 'Slávy'), ACTA UNIVERSITATIS AGRICULTURAE ET SILVICULTURAE MENDELIANAE BRUNENSIS 60: (3) pp. 69-76. type of document: Journal paper/Article number of independent citations: 3 language: English DOI |
2012
from data base, 2017. III. 22. |
Jezdinský A, Petříková K, Slezák K, Pokluda R: Effect of drought stress and mycorrhizal inoculation on the growth, photosynthetic activity and water use efficiency of leek (Allium porrum L. 'Giante Suito'), ACTA UNIVERSITATIS AGRICULTURAE ET SILVICULTURAE MENDELIANAE BRUNENSIS 60: (8) pp. 101-107. type of document: Journal paper/Article language: English DOI |
2011
from data base, 2017. III. 22. |
Slezák K, Kis K-né, Terbe I, Geösel A, Orosz F: Development of sweet pepper growing technology in clay pebbes, In: Szerk.: Milan Pospišil Proceedings. 46TH Croatian and 6TH International Symposium on Agriculture. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2011. pp. 571-575. (46th Croatian and 6th International Symposium on Agriculture.) 46th Croatian and 6th International Symposium on Agriculture. type of document: Part of book/Proceedings Paper language: English
|
2010
from data base, 2017. III. 22. |
Pap Zoltán I, Jakab Johanna, Dr. Slezák Katalin Angéla: A medvehagyma (Allium ursinum L.), mint alternatív zöldségnövény termesztésbevonásának lehetőségei és nehézségei, AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE 5: (1) pp. 644-648. type of document: Journal paper/Konferenciaközlemény language: Hungarian
|
2007
from data base, 2017. III. 22. |
Slezák Katalin Angéla, Szilágyi Zsófia, Terbe István: Pepper production in greenhouse by using plastic tubes and buckets filled with expanded clay pellets, CERCETARI STIINTIFICE: HORTUCULTURA 11: pp. 15-18. type of document: Journal paper/Article language: English
|
2006
from data base, 2017. III. 22. |
Slezák Katalin Angéla, Orosz Ferenc, Terbe István: Aszályos évjárat hatása a csemegekukorica fejlődésére, In:Szerk.: Láng István, Szerk.: Jolánkai Márton, Szerk.: Csete László A globális klímaváltozás: hazai hatások és válaszok: KvVM – MTA „VAHAVA” Projekt Zárókonferanciája.Budapest, Magyarország, 2006.03.09 Budapest: Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium; MTA Természettudományi Főosztály, pp. 94-96. Kiadvány: Budapest: Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium; MTA Természettudományi Főosztály, 2006. type of document: Conference paper/Előadás vagy poszter cikke language: Hungarian
|
2002
from data base, 2017. III. 22. |
Slezák Katalin Angéla, Geier Bernadett, Kappel Noémi, Dr. Terbe István, Tóth Kamill: Different concentration of KCl solutions and their effect on germination of vegetable seed, In: Szerk.: Slovenska Polnohospodarska Univerzita v Nitre Risk factors of the food chain. Nitra: Slovenská Polnohospodárska Univerzita v Nitre, 2002. pp. 111-113. type of document: Part of book/Proceedings Paper language: English
|
| Number of independent citations to these publications: | 3 |
|
|