Print preview VALIDITY EXPIRED personal data approved: 2016. XI. 28. Publications |
2017
from data base, 2016. XI. 28. |
Lívia Darnay, Adrienn Tóth, Bertold Salamon, Kármen Papik, Gergely Oros, Gábor Jónás, Krisztina Horti, Kálmánné Koncz, László Friedrich: TEXTURE-MODIFYING PROPERTIES OF MICROBIAL TRANSGLUTAMINASE ON 2 POPULAR HUNGARIAN PRODUCTS: TRAPPIST CHEESE AND FRANKFURTER, ACTA ALIMENTARIA 46: (1) p. -. type of document: Journal paper/Article language: English
|
2016
from data base, 2016. XI. 28. |
Darnay Lívia, Králik Flóra, Oros Gergely, Koncz Kálmánné, Firtha Ferenc: Monitoring the Effect of Transglutaminase in Semi-Hard Cheese during Ripening by Hyperspectral Imaging, JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 196: (March) pp. 123-129. type of document: Journal paper/Article language: English DOI |
2015
from data base, 2016. XI. 28. |
Lívia Darnay, Kármen Papik, Gergely Oros, Krisztina Horti, Kálmánné Koncz, László Friedrich: Effect of transglutaminase on texture of semi-hard cheese during ripening, In: Szerk.: Engelhardt Tekla, Szerk.: Dalmadi István, Szerk.: Baranyai László, Szerk.: Mohácsi-Farkas Csilla Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain: Book of proceedings. Budapest: Corvinus University of Budapest, 2015. pp. 52-55. type of document: Part of book/Proceedings Paper language: English
|
2013
from data base, 2016. XI. 28. |
Darnay Lívia, Koncz Kálmánné, Friedrich László: Alacsony zsírtartalmú joghurt előállítása transzglutamináz enzimmel, In: Szerk.: Bacskainé Bódi Éva, Szerk.: Fekete István, Szerk.: Kovács Béla Fiatal kutatók az egészséges élelmiszerért: Tudományos ülés. Debrecen: Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma, 2013. pp. 242-247. type of document: Part of book/Proceedings Paper language: Hungarian
|
2013
from data base, 2016. XI. 28. |
Darnay Lívia, Vona Zsolt, Koncz Kálmánné, Friedrich László: Selection of the most sutable starter culture for low-fat set-type yoghurt with microbial transglutaminase, In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 19-22. type of document: Part of book/Proceedings Paper language: English
|
2007
from data base, 2016. XI. 28. |
Koncz Kálmánné, Dr. Pásztorné Huszár Klára, Mészáros László, Farkas József, Helt Rita, Lechner Noémi: Pasteurisation of raw milk by high hydrostatic pressure, ACTA ALIMENTARIA 36: (4) pp. 471-481. type of document: Journal paper/Article language: English
|
2003
from data base, 2016. XI. 28. |
Dr. Pásztorné Huszár Klára, Koncz Kálmánné, Lechner Noémi, Helt Rita, Farkas József, Mészáros László: A nyers tej pasztőrözése nagy hidrosztatikus nyomással, TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT LXIII: (1) pp. 10-14. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
1996
from data base, 2016. XI. 28. |
Koncz Kálmánné, Sáray Tamás, Jóri Rita: Viscosimetric properties of cold stored watermelon, JOURNAL OF FOOD PHYSICS 9: (1) pp. 61-70. type of document: Journal paper/Article language: English
|
1995
from data base, 2016. XI. 28. |
Koncz Kálmánné, Barabássy Sándor, Formanek Zoltán: Detection of irradiation treatment of cinnamon and allspice using physical methods (viscosity, DSC, NIR), ACTA ALIMENTARIA 24: (1) pp. 55-67. type of document: Journal paper/Article language: English
|
1989
from data base, 2016. XI. 28. |
Dr. Koncz Kálmánné, Dr. Farkas József, Krisztianová Mónika, Mohammad Mansour Sharif: Száraz adalékanyagok besugárzottságának kimutatása reológiai tulajdonságuk változása alapján, ÉLELMISZERFIZIKAI KÖZLEMÉNYEK 53: (2) pp. 7-24. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
| Number of independent citations to these publications: | 0 |
|
|