Print preview VALIDITY EXPIRED This page was not yet approved. Publications |
2013
from data base, 2014. IX. 30. |
Homolka F, Hegyi A, Sebők A: Related to Sustainability: Challenges and Barriers, PROCEEDINGS IN FOOD SYSTEM DINAMICS 2013: (September) pp. 510-528. type of document: Journal paper/Konferenciaközlemény language: English URL |
2013
from data base, 2014. IX. 30. |
Hegyi A, Homolka F, Sebők A: Networking related to sustainability in Hungary, PROCEEDINGS IN FOOD SYSTEM DINAMICS 2013: (September) pp. 502-509. type of document: Journal paper/Konferenciaközlemény language: English URL |
2013
from data base, 2014. IX. 30. |
Katalin Viola, István Gábor, András Sebők: Innovative Solutions of the Future Internet: Needs of the Food Chain Users, PROCEEDINGS IN FOOD SYSTEM DINAMICS 2013: (szeptember) pp. 567-578. type of document: Journal paper/Konferenciaközlemény language: English URL |
2013
from data base, 2014. IX. 30. |
Fabio Fava, Giulio Zanaroli, Lucia Vannini, Elisabetta Guerzoni, Alessandra Bordoni, Davide Viaggi, Jim Roberson, Keith Waldron, Carlos Bald, Aintzane Esturo, András Sebők, Tunde Kuti, Jan Broeze, Marta Macias, Hans-Georg Brendle: New advances in the integrated management of food processing by-products in Europe: Sustainable exploitation of fruit and cereal processing by-products with the production of new food products (NAMASTE EU), NEW BIOTECHNOLOGY 3: (6) pp. 647-655. type of document: Journal paper/Article impact factor: 2.106 language: English
|
2012
from data base, 2014. IX. 30. |
András Sebők, Adrienn Hegyi, Katalin Viola, István Gábor, Fruzsina Homolka: Food Awareness and Transparency: Current Practices and Future Tools, PROCEEDINGS IN FOOD SYSTEM DINAMICS 2012: (szepteber) pp. 638-652. type of document: Journal paper/Konferenciaközlemény language: English
|
2002
from data base, 2014. IX. 30. |
Sebők András: A hűtött és kíméletesen feldolgozott élelmiszerek gyártása fejezet, In: Szerk: Beke Gy, Hűtőipari kézikönyv. Budapest: Mezőgazda Kiadó, 2002. pp. 479-504. type of document: Part of book/Könyvfejezet (to be translated) language: Hungarian
|
2002
from data base, 2014. IX. 30. |
Sebők András: Hűtött és gyorsfagyasztott élelmiszerek biztonságos minőség megőrzési ideje fejezet, In: Szerk: Beke Gy, Hűtőipari kézikönyv. Budapest: Mezőgazda Kiadó, 2002. pp. 505-577. type of document: Part of book/Könyvfejezet (to be translated) language: Hungarian
|
1998
from data base, 2014. IX. 30. |
Sebők András, Baár Csaba Szerk: dr Sebők András,: HACCP egyszerűen, Budapest: Campden & Chorleywood Élelmiszeripari Fejlesztési Intézet, 52 p. type of document: Book/Monography language: Hungarian URL |
1995
from data base, 2014. IX. 30. |
Sebők András: Eljárás fagyasztható, héjastól süthető burgonya előállítására, Lajstromszám: 210 556 A Benyújtás helye: Magyarország type of document: Patent/Hungarian patent language: Hungarian
|
1992
from data base, 2014. IX. 30. |
Sebők András: Eljárás zöldség- és gyümölcsfélék mikrobiológiai tisztaságának a ajavítására, Lajstromszám: 204 676 A type of document: Patent/Hungarian patent language: Hungarian
|
| Number of independent citations to these publications: | 0 |
|
|