Személyi adatlap
Csehi, Barbara
fokozatot szerzett
Fokozatot szerzett: 2019, PhD
BIOENGINEERING 7: (1) p. 5.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 38: (1) pp. 36-42.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 950: (4) 042006
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 950: (4) 042008
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 55: (3) pp. 308-324.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
Szerdahelyi Emőke, Pósán Hajnalka, Csehi Barbara, Gelencsér Éva: Bakteriális eredetű hőtűrő proteázok gátlása tejben
ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXX: (4) pp. 8-12.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (4) pp. 565-571.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
A Tóth, Cs Németh, G Jónás, I Zeke, B Csehi, B Salamon, O Fehér, J Surányi, P Póti: Development of egg product's preservation in ∗ the last 25 years T = A tojáslétermékek tartósításának fejlődése az elmúlt 25 évben
MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 138: (8) pp. 495-502.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: Angol, Magyar
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (4) pp. 558-564.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
Tóth Adrienn, Palotás Péter, Németh Csaba, Csehi Barbara, Louis Argüello Castillo, Friedrich László, Balla Csaba, Póti Péter: Increasing shelf life of fish through high hydrostatic pressure treatment
JOURNAL OF HYGIENIC ENGINEERING AND DESIGN 12: pp. 118-122.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol

