Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Csehi, Barbara

személyes adatok
név
Csehi Barbara

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2022-03-07

doktori iskolák
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2019
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
Szent István Egyetem
munkahelyek
2017 –
kutatás
kutatási terület
- a nagy hidrosztatikus nyomáskezelés (HHP) - állati és növényi eredetű élelmiszer fehérjék vizsgálata - elektroforetikus technikák
jelenlegi kutatásainak tudományága
élelmiszertudományok
doktori képzés
aktuálisan témavezetett hallgatók
abszolutóriumot szerzett hallgatók
közlemények
2017

A Tóth, Cs Németh, P Palotás, J Surányi, I Zeke, B Csehi, L A Castillo, L Friedrich, Cs Balla: HHP treatment of liquid egg at 200-350 MPa

JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 950: (4) 042008

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2016

Szerdahelyi Emőke, Pósán Hajnalka, Csehi Barbara, Gelencsér Éva: Bakteriális eredetű hőtűrő proteázok gátlása tejben

ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXX: (4) pp. 8-12.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2016

Csehi B, Szerdahelyi E, Pásztor-Huszár K, Salamon B, Tóth A, Zeke I, Jónás G, Friedrich L: Changes of protein profiles in pork and beef meat caused by high hydrostatic pressure treatment

ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (4) pp. 565-571.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2016

A Tóth, Cs Németh, G Jónás, I Zeke, B Csehi, B Salamon, O Fehér, J Surányi, P Póti: Development of egg product's preservation in ∗ the last 25 years T = A tojáslétermékek tartósításának fejlődése az elmúlt 25 évben

MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 138: (8) pp. 495-502.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: Angol, Magyar

2016

Salamon B., Tóth A., Palotás P., Südi G., Csehi B., Németh Cs., Friedrich L.: Effect of high hydrostatic pressure (HHP) processing on organoleptic properties and shelf life of fish salad with mayonnaise

ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (4) pp. 558-564.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 3

nyelv: angol

2015

Tóth Adrienn, Palotás Péter, Németh Csaba, Csehi Barbara, Louis Argüello Castillo, Friedrich László, Balla Csaba, Póti Péter: Increasing shelf life of fish through high hydrostatic pressure treatment

JOURNAL OF HYGIENIC ENGINEERING AND DESIGN 12: pp. 118-122.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol